Services

Hoe kunnen wij u helpen? Dat is de vraag die wij altijd stellen. Aan nieuwe klanten, maar ook aan bestaande klanten. Wij werken het fijnst wanneer wij voor u systemen kunnen bouwen of aanpassen waardoor u zelf weer een stap dichter bij uw doel komt.

Brownfield development Wilt u weer tijd hebben voor nieuwe ontwikkelingen?

Ziet u code er uit als een kluwen kabels? En staat dat nieuwe ontwikkelingen in de weg? Maak dan kennis met onze methode van brownfield development..

Wij kunnen nieuwe functionaliteiten bouwen volgens de nieuwste inzichten, gebaseerd op de SOLID principes, en daarbij toch gebruik maken van uw bestaande code.

Onze methode is gebaseerd op de methode die wordt gedoceerd door Donald Belcham in zijn Pluralsight cursus Brownfield Application Development

Greenfield development Wilt u een compleet nieuw systeem?

U heeft een plan voor een nieuwe dienst of zelfs een nieuwe bedrijf? De kans dat u, als u concurerend wilt zijn, een systeem op de markt vindt dat aan uw wensen voldoet, is klein.

Maar zelf bouwen is duur toch? Goedkoop is het inderdaad niet, maar dat zijn licenties van bestaande software ook niet. Daarnaast is er vaak sprake van hoge kosten voor de inrichting van deze pakketten en niet te vergeten kosten om het systeem voor u op maat te maken.

Zelf software laten bouwen betekent dat uw bedrijf kan groeien zonder dat u extra licentiekosten hoeft te betalen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een grote bibliotheek aan software componenten, vaste patronen e.d. ontwikkeld, waardoor wij snel en dus releatief goedkoop kunnen leveren.

iScheduler Liever 's-avonds vrij in plaats van klanten bellen?

Heeft u veel klanten waarvan u wilt dat ze zelf een afspraken kunnen inplannen? Dan is iScheduler iets voor u!

  Lees meer